Reparation

Hemmingsen El foretager enhver reparation uanset omfang og størrelse. 
Vi er tilgængelige hele døgnet ved akutte tilfælde.

Professionel hæjlp til el-reparationer

Reparation af elektriske installationer

Har du brug for hjælp af en faglig og professionel elektriker? Hemmingsen El står klar til at reparere for dig, som oplever skader eller nedbrud af strøm og el eksempelvis. Uanset opgave og omfang, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit opståede problem. Hvis du ikke selv har nogle præferencer, kan du være sikker på, at vi har den rette viden til at imødekomme dine behov på den bedst mulige måde.

Når du skal have foretaget en el reparation, er det også vigtigt, at du får en professionel og en faglig dygtig til at udføre opgaven. Det kan gå voldsomt galt, hvis man får justeret forkert. Du kan komme din situation hurtigt og problemfrit til livs, ved at vælge at få os til at udføre opgaven. Vi er autoriserede elektrikere, så du er sikret service og garanti ved at vi arbejder for dig. Henvend dig for eventuelle spørgsmål.

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

Defekte hvidevare, strømsvigt eller andre problemer?

hasteopgaver og udrykning

Hemmingsen El tilbyder at rykke ud, når skaden er sket. Står du og har brug for en akut elektriker, så kan du tage kontakt til os. Vi er fleksible, og rykker ud i alle slags situationer med el svigt. Det kan eksempelvis være ved strømsvigt ved broer, lynskader eller ved vand i en installation eksempelvis. Vi tilpasser os skaden, og får rettet hurtigt op på den.

Som en ekstra service, er vi tilgængelige hele døgnet for vores kunder, hvis de oplever akutte situationer i deres bolig. Det gælder døgnet rundt. Vi har mange faste kunder, og dem yder vi derfor også god service for. Så er skaden sket, står vi klar til at hjælpe dig med en eventuel vejledning, eller rykker ind med fuldt setup, hvis der er fysisk behov for en elektriker.

Vi udfører bl.a.: