Renovering

Hemmingsen El foretager renoveringer af alle slags. Hvad kan vi renovere for dig?

Øg sikkerheden i boligen

Renovering af el-installationer

Hemmingsen El laver renoveringsopgaver af alle slags, når det kommer til elarbejde. Vi renoverer dine el installationer med henblik på en forbedret og optimeret version af det daværende. Vi lægger stor vægt på at finde de mest tilfredsstillende løsninger til vores kunder, så vi imødekommer ønsker og behov. For at finde frem til den helt rette renovering af din elinstallation, er vi meget opmærksomme på dialog.

Vores renoveringer er typisk en justering eller ændring af noget eksisterende el-installation. Ofte udvider vi også daværende el installationer, så vi optimerer installationen, såfremt det er kundens ønske. Vi vægter altid en god dialog med vores renoveringsarbejde, i 
det vi gerne vil foretage den service, som kunden ønsker. Dels for en økonomisk tilfredshed, og dels for en funktionsdygtig tilfredshed.

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

I eksisterende bolig eller i tilbygning

Nye el-installationer

Der kan være mange gode grunde til at optimere og modernisere en hidtil fungerende elinstallation. Dels får du en mere tidssvarende løsning, som du kan være sikker på har flere funktioner, og dels er der besparelse at indhente. Nogle gange kan selv de små investeringer give store besparelser i sidste ende. Vi lægger vægt på at stille vores viden til rådighed for både vores privatkunder og erhvervskunder. 

Hemmingsen el står til rådighed for at vejlede vores kunder, så vi i fællesskab kan fine frem til den rette løsning til dig. Det gør sig gældende, hvad end det blot skal være en enkelt finjustering af din installation, en optimering eller en fornyelse. Husk du altid kan ringe helt uforpligtende til en snak om dine ønsker og behov. Vi kan tilbyde at imødekomme dine forventninger med vores brede erfaring inden for el service.

Vi udfører bl.a.: