Belysning

Lad Hemmingsen El stå for din belysning i bolig eller erhverv. Vi sikrer dig optimale lysforhold!

Belysning til privat og erhverv

Vi skaber optimale lysforhold

Hemmingsen El er professionelle i opsætning og udskiftning af belysninger på kontor, i boligen, i butikker og meget mere. Uanset hvor du har brug for at få udskiftet eller opsat belysning, kan du være sikker på, at vi har erfaringen i at give dig de mest hensigtsmæssige lysforhold.

Vi følger tidens tendenser, så vi monterer selvfølgelig belysning, som er miljørigtig. Som oftest er det med LED pærer, som vi opkøber hos AO. Her er vi altid sikret pærer og inventar af den bedste kvalitet. Vi får ydermere vores produkter til gode priser, når vi handler her.

 

Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker og behov, og i den forbindelse tilbyder vi selvfølgelig vejledning og rådgivning, så vi i fællesskab kan finde frem til den helt rigtige løsning til dig. Belysningen i et hjem, har meget at skulle sige, så vi vægter en god dialog hos os.

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

Belysningsløsninger

Stor erfaring med belysningsopgaver

 

El Hemmingsen har stor erfaring i belysningsopgaver på hele Sjælland. Vi kører typisk i Københavnsområdet, og vi har vores daglige gang med vores faste kunder i Karrebæksminde. Vi leverer altid det lys og den belysning, som vores kunder ønsker. Dialog er svaret på den rigtige opsætning.

Står du tilbage og har en række uopklarede spørgsmål, eller ønsker yderligere information omkring belysning og det rette valg, kan du altid tage fat i os. Du kan henvende dig ved at ringe, så kan vi i fællesskab finde frem til den helt rigtige løsning for dig og din bolig, butik, kontor mm.

Vi udfører bl.a.: