El-service

Hemmingsen El tilbyder service og rådgivning af højeste kvalitet.
Vi bruger altid vores brede erfaring på at imødekomme vores kunders ønsker.

Vi udfører professionelt arbejde

service &vedligehold

Hemmingsen El er rutinerede i vedligehold af elinstallationer, da vi har mange års erfaring i branchen. Vi laver fyldestgørende vedligeholdelse af vores kunders elinstallationer, og vi gør det med øje for kvalitet, holdbarhed og udsigt for eventuel udskiftning. Vores typiske vedligeholdelser er opgaver for private kunder, som oplever at have fejl i en tidligere montering, belysningsopgaver og meget mere.

Uanset hvad du står og skal have en vedligeholdende service på, kan vi sikre dig, at enhver opgave bliver udført med nøjagtighed. Vi leverer gode resultater, som er holdbare, simple og altid til en god pris. Vi imødekommer selvfølgelig også vores kunder i form af rådgivning, hvis det er kundens ønske. Vi sørger altid for at kunden er tilfreds, før vi afslutter vores arbejde, hvad end det er privat eller erhverv. 

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

Få indsigt i dine muligheder

Rådgivning og service

Hemmingsen El har professionelle og uddannede ansatte. Vi har medarbejdere med mere end 30 års erfaring inden for feltet, hvilket gør, at vi er rigtig godt klædt på til at rådgive vores kunder. Vi rådgiver gerne med henblik på ideer, design og materialer, men også konkrete løsningsforslag på en eventuel vedligeholdelse eller udskiftning. Står du derfor og har brug for en erfaren elektrikers viden, kan du altid tage kontakt til os. Vi ønsker at imødekomme vores kunders ønsker og behov.

Uanset om du er privat eller i erhverv, så kan vi løse opgaver for dig. Vi har ekspertise i el, og vi arbejder gerne med vores kompetente arbejdkraft for dig! Hvis du står og har brug for en hjælpende hånd, er Hemmings El derfor altid en god og oplagt ide. Vi løser vores opgaver professionelt med henblik på at få så glade og tilfredse kunder som overhovedet muligt. Tag kontakt allerede i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig. Vi er altid tilgængelige for vores kunder. I alle døgnets timer rykker vi ud, hvis vores kunder oplever akutte opståede problemer og situationer med el.

kompetent erfaring