El-installatør Karrebæksminde

Din elektriker med erfaring i installationer i butikker, på kontorer, i boligen mm.

Sikre elinstallationer

Autoriseret el-installatør

Hemmingsen El er et autoriseret elektrikerfirma. Det sikrer vores kunder, at vi kan varetage opgaver med godkendelse og ret til samme. Vi har tilmed den rette erfaring i at udføre opgaver af kvalitet, og vores vision er faste kunder, som er glade og tilfredse. Det kan lade sig gøre, da vores ansatte elektrikere går ind og opfylder betingelserne i Installatørloven.

I dag er lovgivningen strammet markant omkring autorisering af elektrikere, så vi er glade for, at vi opfylder betingelserne og dermed er autoriseret ved Sikkerhedsstyrelsen. Vi oplever, at vores kunder er glade og tilfredse, og det kommer til udslag ved faste kunder. Det gør sig gældende for henholdsvis private og tilmed ude i erhverv. 

Vil du vide mere?

Tag kontakt
allerede i dag

Tilslutning, montering & opsætning

El-installation og montering

 

Hemmingsen El er din lokale elinstallatør nær Karrebæksminde. Vi tilbyder alle standardopgaver som f.eks. opsætning eller udskiftning af stikkontakter, opsætning af lamper, etablering af køkkener og meget mere. Vi står klar til at hjælpe dig med en installation, uanset om du er privat person eller erhverv. Vi imødekommer vores kunders behov!

Vi monterer og laver elinstallationer med henblik på kvalitet og sikkerhed. Vi laver vores arbejde med nøjagtige installationer og sørger i den grad for for at være grundige i vores opsætninger og arbejde. Vi har mange års erfaring inden for feltet, så du kan med god grund tage kontakt allerede i dag! Hvis du står tilbage med uopklarede spørgsmål, kan du selvfølgelig også altid henvende dig til en uforpligtende snak.

Vi udfører bl.a.: